Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

L’Alguer podrà veure TV3

Televisió de Catalunya ha firmat un acord amb Televisió de l’Alguer perquè TV3 es pugui veure en aquesta ciutat de l’illa de Sardenya, on es parla català. El director de TVC, Francesc Escribano, i el president de la Fundació Alguer Liberada -propietària de la cadena sarda-, Pasquale Chessa, han firmat l’acord que permetrà que aquest canal de nova creació, i d’implantació a la zona de la ciutat de l’Alguer, pugui emetre determinades franges de programació agafant el senyal de TVCi.

Redacció
Redacció 24/04/2008

Mentre per una banda els valencians del PP volen tancar TV3 a les seves terres, a l’Alguer estan encantats de poder veure TV3. De fet, s’ha arribat a un acord entre la Televisió de l’Alguer amb TV3 perquè es pugui veure la cadena catalana en aquesta ciutat de l’illa de Sardenya, on es parla català.

Aquesta emissió es farà en català sense traduir ni subtitular. Televisió de l’Alguer, que té una programació convencional en català i italià, tindrà accés, per a la seva emissió, a documentals i altres programes de TVC.