Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

L’alcalde mentider del PPC de Castelldefels es fa la víctima davant el PP

(ACN).- L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, en la seva intervenció a la jornada del PP que el partit celebra a Barcelona, i ha aprofitat per agrair les mostres de suport del PP espanyol després d'haver estat reprovat al seu ajuntament per “mentir” al Salvados de La Sexata assegurant que es prohibia als nens parlar en castellà a l'escola. Segons Reyes, el ple municipal l'ha reprovat “simplement per defensar la llibertat” i ha retret al PSC local que hagi donat suport a la reprovació mentre “tenen un exalcalde imputat per corrupció urbanística i no l'han reprovar mai”.

Redacció
Redacció 29/11/2014

“El famós 9-N jo vaig defensar la consulta”

Reyes ha assegurat que el 9-N va defensar la consulta, però ha puntualitzat que va defensar la consulta dels pares que volen escolaritzar el seus fills al sistema educatiu català i que han de poder decidir escolaritzar els seus fills en castellà o en català, perquè nosaltres “creiem amb la llibertat”.
 
El ple de Castelldefels va reprovar l'alcalde del PP per “mentir” a 'Salvados' sobre l'ús del català a l'escola

El ple de l'Ajuntament de Castelldefels ha aprovat la moció d'ICV-EUiA per reprovar les declaracions de l'alcalde del municipi, el popular Manuel Reyes, al programa de La Sexta 'Salvados'. Reyes va dir al programa que en algunes escoles catalanes “es prohibeix als nens que juguin en castellà al pati”. Els ecosocialistes acusen el PP d'”utilitzar la mentida com a instrument polític i la 'catalanofòbia com a estratègia”. La moció va rebre el suport dels regidors d'ICV-EUiA, PSC, CDC i un regidor de l'AVVIC. Un altre regidor d'AVVIC, el de UDC i un no adscrit es van abstenir i els vuit regidors del PP hi van votar en contra.
 

Relacionats