Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’alcalde de Vilafranca del Penedès dimiteix per evitar-se la moció de censura

|

- Publicitat -

Per Marcel Esteve, és ‘prioritari’ i ‘fonamental’ mantenir un govern d’esquerres a la ciutat i per això, cal obrir un nou escenari polític que permeti al PSC i totes les forces que s’hi vulguin sumar, formar un govern municipal amb una ‘major estabilitat’. ‘Això no ha estat possible en els darrers dos anys i penso que és un exercici democràtic procurar que hi hagi més oportunitats per poder treballar en favor d’un govern d’esquerres a Vilafranca’, ha afegit Esteve.

L’encara alcalde de Vilafranca creu que, com que als ajuntaments no és possible convocar eleccions anticipades, el canvi passa per un relleu a l’alcaldia. Esteve també ha demanat a la resta de partits polítics del consistori responsabilitat perquè hi hagi ‘governabilitat’ a l’ajuntament, una situació que no només és un repte i deure de l’equip de govern sinó de totes les formacions polítiques.

Publicitat

Quant a la possibilitat que CiU presenti una moció de censura contra el nou alcalde, Esteve ha dit que es tracta d’un ‘exercici democràtic’.

Previsiblement, l’actual primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, assumirà el relleu de l’alcaldia en un segon ple extraordinari el divendres vinent.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut