Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

L’alcalde de Jun aconsegueix les 93.720 firmes per forçar un congrés extraordinari del PSOE

La força de les xarxes han permès a l’alcalde de Jun aconseguir una fita que semblava impossible, aconseguir les firmes amb la comissió gestora en contra. En una entrevista a RAC 1 ha declarat: “Estem acabant d’empaquetar les firmes. Ja han sortit dos cotxes cap a Madrid i estem preparant el tercer i últim”. “Ara mateix a Ferraz no hi ha ningú. Hem estat trucant per concretar hora i no ens responen. Això ja diu molt de les intencions de la gestora”.

Redacció
Redacció 22/10/2016

 La gesta de l’alcalde de Jun és molt significativa, no era fàcil però ell ho ha aconseguit, no en tenia dubtes ho va avançar ena questa entrevista al directe!cat.

Esperen joc brut de la gestora

“Si ens trobem la porta tancada no passa res. Per això tenim un notari que verificarà les firmes. Falta que el PSOE confirmi les dades”.“Sempre es pot recórrer. Nosaltres tenim les armes legals per actuar però prefereixo no avançar esdeveniments perquè primer vull anar per la via ordinària”.

 Un pla B en cas que Ferraz no reconegui les signatures

“Sí, efectivament. En aquestes coses has de prevenir què pot passar, però no avançar-se als esdeveniments. S’ha de donar una oportunitat”. Davant la pregunta que si creu que Rajoy no serà president per culpa d’aquestes firmes, l’alcalde ha contestat:“Ja m’agradaria estar tan segur i pensar que 138 anys d’història del partit no s’acaben d’aquesta forma tan trista”.

Estic molt orgullós dels militants catalans que es van mobilitzar. Ha estat un clam”.

 “Em sento molt orgullós com a militant del PSOE perquè al final es demostra perfectament on són les sensibilitats del partit”.
 

Relacionats