Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’alcalde d’Argentona envia el requeriment de l’Audiència Nacional “al web de l’Ajuntament”

L’alcalde d’Argentona ha avisat que l’Ajuntament que presideix serà requerit dilluns per l’Audiència Nacional, per haver aprovat una moció de suport a la del 9N. Calvo ha dit que no enviaran aquest requeriment d’informació de l’Audiència Nacional al “web de l’Ajuntament”.

 

Redacció
Redacció 06/04/2016

Els alcaldes de la CUP es va posicionant amb claredat cap a postulats de desobediència als múltiples requeriments que estan rebent els ajuntaments catalans que o bé donen suport a la moció del 9N, o s’han inscrit a l’AMI o han donat suport al Procés d’alguna altra manera.

Calvo ha explicat en declaracions a La Xarxa, que efectivament el seu ajuntament està essent investigat per l’Audiència Nacional per haver aprovat una moció de suport  a la declaració rupturista del 9N. La informació que els requeriran, la del ple, es troba a la web municipal, així que l’alcalde d’Argentona ha respost de la següent manera: “Era qüestió de dies… Ahir mateix vam conèixer que els Mossos vindran dilluns a requeriment de l’Audiència. Nosaltres tenim la informació dels plens penjada al web. Per tant, no trobem necessari facilitar aquest tipus d’informació”.

Calvo ha explicat que presentarà candidatura per una de les vicepresidències de l’Associació de Municipis per la Independència. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras és l’única candidata a la presidència, i l’altra vicepresidència serà per a un càrrec electe d’Esquerra Republicana.