Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

L’Ajuntament de Palma celebrarà demà el primer ple de legislatura sense tenir format l’equip de govern

L’Ajuntament de Palma té previst fer el primer ple de la legislatura aquest dimecres, 27 de juny, onze dies després que va ser constituïda la Corporació municipal resultant de l’eleccions del 27 de maig i que va ser proclamada alcaldessa la candidata socialista Aina Calvo. Tot i així, i segons ha confirmat la pròpia Calvo en declaracions posteriors a la reunió de cortesia amb el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, encara segueixen treballant en la conformació de l’equip de govern que haurà de regir l’Ajuntament palmesà durant els pròxims quatre anys.

Redacció 26/06/2007

“No hi haurà novetats més enllà de la posada en marxa del consistori. Encara estem treballant en la confecció de l’organigrama de l’equip de govern i estarà llest abans que ens marxem de vacances. Tothom té ganes de començar a treballar ja”, ha dit.

Sobre la visita de cortesia a Murgui, la primera edil ha comentat que no van entrar a tractar cap actuació puntual, ja que forma part de la ronda de reunions protocol·làries que Calvo ve mantenint amb els representants de les principals institucions.

Calvo s’ha reunit també durant el matí d’avui amb el comandant general de les Balears, José Emilio Roldán, el fiscal en cap de les Illes, Bartomeu Barceló, i el president del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), Antoni Terrassa.