Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

L’Ajuntament de Barcelona reclamarà un títol de transport gratuït pels nens

El ple de l’Ajuntament de Barcelona aprovarà aquest divendres la proposta del president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, de crear un títol de transport gratuït per als menors de 12 anys.

El consistori reclamarà a l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT) que creï aquest títol, que s’anomenaria ‘T-Infant’, i iniciarà una campanya per promoure la utilització del transport públic per part dels infants i les seves famílies en els desplaçaments a les escoles. El plenari donarà suport a la proposta dels convergents amb un text consensuat amb tots els grups polítics, que també insta l’EMT a donar suport a les famílies amb l’adaptació dels títols ja existents ‘T-Familiar’ i ‘T-Jove’.

Redacció
Redacció 31/10/2008

El grup de CiU ha informat que aquest dijous ha negociat amb la resta de formacions polítiques del consistori per aconseguir que la proposta s’aprovés en el plenari de demà.

El text consensuat ‘acorda donar impuls a una mesura que suposa un benefici per a l’economia de les famílies, i que té avantatges pedagògics, de foment del transport, i mediambientals’, segons ha expressat CiU en una nota de premsa.

Per donar l”impuls’ de què parla, el text insta l’EMT a traslladar a l’Autoritat del Transport Metropolità (AMT) la proposta de crear aquest nou títol i adaptar els dirigits als joves i a les famílies.