Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Es presenta el blog oficial de l’Acampada Jove 2007

Sembla que la festa serà grossa de debò! directe!cat us explica les tres últimes notícies de l’Acampada Jove 07. El ritme molt bo de venda d’entrades, una novetat al web oficial de l’Acampada on podreu rebre informació sobre les novetats de l’esdeveniment, ja hi ha més de 2.000 persones adherides, i també podreu consultar el blog oficial de l’Acampada, estrenat tot just ahir.

Redacció
Redacció 20/06/2007

directe!cat, el diari digital oficial de l’Acampada Jove 2007, us vol explicar tres importants novetats del festival.

En primer lloc, dir que un cop comptades les entrades venudes al primer preu, que era de 40 euros, l’organització del festival pot constatar que el ritme d’entrades és una mica superior al de l’any passat en aquest mateix període, i sobretot destaquen les vendes a llocs com el Vallès, Barcelona, Osona i les Comarques Gironines. Pel que fa a la resta de Països Catalans, la venda segueix unes xifres similars a les dels anys anteriors.

En segon lloc, la llista de distribució de l’Acampada ha arribat a la xifra de 2.000 persones adherides. Aquest servei és una novetat que podem trobar a la web del festival. Amb aquest servei l’organització de l’ Acampada Jove 2007 vol fer arribar als joves i les joves dels Països Catalans la màxima informació; així doncs, amb aquest sistema aquestes 2.000 persones podran saber les novetats del festival d’enguany.

En tercer i últim lloc, ahir l’organització de l’Acampada va posar en marxa el seu blog oficial dins els blocs del web musical i juvenil ritmes.cat. En aquest nou bloc podreu trobar vídeos, fotos i notícies respecte al festival.