Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La xuleta de la Chacón

Ahir a la nit el monstre periodístic Mònica Terribas va entrevistar a Carme Chacón, la candidata del PSC encarregada de defensar les promeses incomplertes de Zapatero a la propera campanya […]

Redacció
Redacció 30/01/2008

Ahir a la nit el monstre periodístic Mònica Terribas va entrevistar a Carme Chacón, la candidata del PSC encarregada de defensar les promeses incomplertes de Zapatero a la propera campanya electoral.

La gràcia de l’entrevista, més enllà d’apreciar l’incipient bombo de la Chacón, va ser veure la xuleta que la socialista lluïa a la mà esquerra, escrita en estricte boli bic i amb un text  indesxifrable. Segur que la xuleta debia servir per lluir les virtuts del jefe suprem, el déu electoral, el gran salvador de l’Espanya autonomista: José Luís Rodríguez Zapatero.

Els realitzadors de “la nostra” desplaçats a la Nit al Dia van estar atents al farol descobert i, durant tota l’entrevista en què Chacon va deixar anar els tòpics de l’argumentari sociata van encarregar-se de mostrar la mà del delicte, aquell palmell brut de boli bic amb quatre frases gargotejades depressa i corrents, per treure del pas a l’embarassada en campanya. Tant bon punt aconseguim una imatge del delicte, us la mostrarem.