Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

La xarxa se’n fot de l’intent “d’espanyolitzar” el Sant Jordi de Ciudadanos

Ciudadanos ha criticat a l’ANC i Òmnium Cultural per pretendre convertir Sant Jordi en un aparador polític per instal·lar les seves paradetes. Segons els d’Albert Rivera, les dues entitats sobiranistes “divideixen” els catalans. Tot i això, han anunciat que ells també organitzaran actes i tindran paradetes als carrers amb el lema “Per un Sant Jordi patrimoni de tots” i repartiran fulls amb un cor amb les tres banderes: la catalana, l’espanyola i la de la Unió Europea.

Redacció
Redacció 19/04/2017
Ciutadans vincularà les seves accions amb la iniciativa presentada per la formació taronja al Parlament perquè es declari aquest dia Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. Així ho explicava Fernando de Páramo ahir al·legant que Sant Jordi ha de ser la “festa de tots els catalans”, “sense connotacions polítiques”: un dia que “uneixi els catalans”.
 
Aquest intent d’espanyolitzar el Sant Jordi ha creat una allau de reaccions a la xarxa, totes ridiculitzant la idea de Ciudadanos i deixant al descobert les seves contradiccions. Aquí un resum dels millors tuits:

 

Relacionats