Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

‘La vida després de Déu’

Títol: ‘La vida després de Déu‘ Autor: Matthew Tree Editorial: Ara Llibres Pàgines: 190 Any d’edició: 2007 RESSENYA En aquest llibre tan personal com ben documentat, Matthew Tree ens explica, […]

Redacció
Redacció 27/11/2007

Títol: ‘La vida després de Déu
Autor: Matthew Tree
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 190
Any d’edició: 2007


RESSENYA

En aquest llibre tan personal com ben documentat, Matthew Tree ens explica, entre moltes altres coses, les pròpies experiències religioses, les creences precises de les religions cabdals, els orígens de la religió en si, les inconsistències flagrants de les dues religions més grans del món (el cristianisme i l’islam) i el perquè de la seva negació irrevocable de l’existència de Déu.

Si mai no has tingut cap dubte pel que fa a aquesta existència, segur que La vida després de Déu farà que no només n’adquireixis uns quants, sinó que farà que tinguis tots els números per convertir-te en un ateu convençut.

«Jo he vist Déu, he estat en la seva Presència, li he parlat i m’ha respost. És per això que sé que no existeix. Que no hi és. Que no hi ha estat mai i no hi serà mai. Repeteixo: no existeix. Insisteixo: la Terra no és plana, les vaques no volen, l’Holocaust va exisitir i Déu no existeix.»

Compra’l a Llibres.cat