Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

La víctima de Girona morta en l’atemptat del Iemen era mestra de l’escola de Taialà

Marta Borrell Puig havia viatjat al Iemen el 30 de juny amb el seu marit, que ha quedat ferit. Havien contractat el viatge a l’agència basca Viatges Banoa, que té una seu a Barcelona però permet fer reserves a través d’Internet. Borrell feia classes a alumnes infantils com a professora de suport.  L’atemptat va tenir lloc ahir, dilluns, després que els turistes fessin una visita turística a un temple històric del país situat a uns 170 quilòmetres de la capital.

Redacció 03/07/2007

Una de les víctimes mortals a l’atemptat del Iemen, Marta Borrell, era mestra d’educació infantil de l’escola de Taialà, a Girona, segons han confirmat fonts del centre. Borrell viatjava en companyia de la seva parella, Esteve Masó, que ha resultat ferit. Masó és professor de llengua i literatura castellana de l’IES Josep Brugulat de Banyoles, segons ha confirmat el director de l’institut banyolí.

Concentració a la plaça del Vi

L’Ajuntament de Girona ha decretat aquest dimarts dia de dol per les víctimes de l’atemptat terrorista del Iemen i ha convocat una concentració aquest migdia a la plaça del Vi per condemnar l’acció terrorista i en memòria de les víctimes. A la concentració s’hi sumaran el subdelegat de l’estat espanyol a Girona, Francesc Francisco-Busquets, i el delegat de la Generalitat, Jordi Martinoy, entre d’altres. Entre les persones mortes al Iemen hi ha cinc catalans, una de les quals és una professora del CEIP de Taialà, Marta Borrell Puig. El seu marit, Esteve Masí, que és professor de llengua i literatura