Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La Vanguardia s’arronsa davant de ‘Pinotxo’-Castells

El diumenge passat, La Vanguardia va publicar un article del qual ens en vam fer ressò a directe!cat on es posava a parir al conseller Castells per la ineficàcia a […]

Redacció
Redacció 26/07/2007

El diumenge passat, La Vanguardia va publicar un article del qual ens en vam fer ressò a directe!cat on es posava a parir al conseller Castells per la ineficàcia a l’hora de defensar els interessos econòmics dels catalans davant de Madrid (inclús l’acudit del Batllori el ‘matxacava’!).

Al dilluns hi va haver la gran apagada de llum a Barcelona. Els lectors han de recordar que la Direcció General d’Energia i Mines depèn de la Conselleria d’Economia i Finances del Castells). I el mateix dilluns, Castells a dos quarts d’una del migdia, enlloc de seguir la crisi (que es desencadena a vols de les 11) per la tallada elèctrica a Barcelona, se’n va a presentar la Memòria Econòmica de Catalunya el.laborada per la Cambra de Comerç de Barcelona i anuncia que l’economia catalana ha crescut el segon trimestre 3,9%.

El dimarts, La Vanguardia assigna un semàfor al conseller Castells. Endevinen els lectors de quin color era aquest semàfor? VERD! Li donen verd pel creixement de l’economia catalana (que sens dubte és una dada bona), però no tenen en compte que el dia abans, Castells, com a responsable d’Energia de Catalunya va quedar descol.locat.

Des de directe!cat ens fem la pregunta: a qui de La Vanguardia va trucar Castells per aconseguir un semàfor verd enmig de la foscor de Barcelona?