Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La Vanguardia s’empassa que Rajoy no és responsable del caos a l’aeroport

La Vanguardia dedica avui la seva portada a parlar de la trobada entre el president del Gobierno, Mariano Rajoy, i el cap de l'Estat, el rei Felipe VI. Una cita que finalment es va produir malgrat la lumbàlgia del popular. El Grupo Godó mostra un Rajoy disposat a negociar i s'empassa el seu discurs acceptant que els problemes a El Prat són culpa de la Generalitat.

Redacció
Redacció 08/08/2017
La Vanguardia d'avui dedica la portada i tota una plana a la trobada entre Rajoy i Felipe VI. El text explica les bondats de Rajoy que segons el rotatiu “està obert a buscar un consens després de l'1 d'octubre”. El diari del Grupo Godó dedica tota la pàgina a parlar sobre les satisfaccions del president espanyol sobre com el TC aturarà el procés i sobre la seva responsabilitat de defensar els catalans que no volen la independència.
 
S'oblida del caos del Prat
 
En cap moment el diari, dirigit per Marius Carol, fa referència a les greus i falses afirmacions de Rajoy sobre les responsabilitats del caos que està provocant la vaga dels treballadors d'Eulen a El Prat. El president del govern espanyol va subratllar que Aena no fa diferències de tracte entre aeroports de l'Estat i va dir que es tracta d'un problema “puntual” en un dels aeroports que gestiona Aena, que “és la mateixa empresa a tota Espanya”. A més, va arribar a dir que “no vull exigir a la Generalitat, perquè crec que no té sentit, que exerceixi les seves competències, perquè les té”, ha reblat, donant les culpes al govern de Puigdemont. La Vanguardia també oblida que Rajoy va titllar de “judici bastant fals” dir que el govern espanyol està discriminant l'aeroport del Prat.

Crida democràtica fa un vídeo denunciant el discurs de Rajoy