Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

La Vanguardia censura la reina Sofia

La Vanguardia, el diari que més rivalitza en apologia del monarquisme amb l’ABC, censura la reina Sofia. Bé, no ens malentengueu: que censura les opinions sobre la reina d’Espanya. Almenys això […]

Redacció
Redacció 04/11/2008

La Vanguardia, el diari que més rivalitza en apologia del monarquisme amb l’ABC, censura la reina Sofia. Bé, no ens malentengueu: que censura les opinions sobre la reina d’Espanya. Almenys això és el que es desprèn de l’edició virtual de La Vanguardia, que aquest dilluns comptava amb una article a la secció de política titulat ‘Doña Sofía: “La monarquía da estabilidad a la política”‘ on la periodista experta borbònica Mariángel Alcázar s’encarrega d’enaltir la figura de la dona de Juan Carlos I.

Que La Vanguardia intenti arreglar el desastre del llibre de Pilar Urbano ja entra dins dels cànons de la normalitat però que precisament l’article sobre la reina espanyola fos l’únic que no es podia comentar de tots els de l’edició digital ja és més gruixut. La resta d’articles del dia -tal com es pot veure a la captura de pantalla que us adjuntem- permetien i de fet recollien comentaris dels lectors, però el que es referia a la família real no permetia fer-hi aportacions.

Segur que es pot justificar amb el clàssic ‘ha estat degut a un error informàtic’. Tot és tenir excuses!