Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

La USAP de Perpinyà dóna suport a Sandro Rosell

Sandro Rosell continua sumant suports en la seva cursa cap a la presidència del FC Barcelona. El candidat més ben situat a les enquestes ha presentat aquest dimarts un ‘acord d’intencions’ amb la USAP de Perpinyà. Així, el portaveu del president de la USAP, Pierre Becque, ha donat suport a la candidatura de Rosell, ja que consideren que és ‘l’única persona que s’ha interessat realment per seguir fent del Barça ‘Més que un Club’ sota la nostra òptica’. L’acord signat entre el candidat i l’equip de rugbi nordcatalà compromet Rosell a ‘agermanar les plantilles principals d’ambdós clubs’ i treballar per fer realitat ‘el somni’ de veure la USAP jugant a la capital de Catalunya en un partit que podria ser oficial.

Redacció
Redacció 09/06/2010

Segons Pierre Becque, portaveu del president de la USAP, i Raymond Rebujent, vicepresident esportiu de la USAP, Rosell també s’ha compromès a permetre que es presenti la USAP i l’esport als catalans del sud ‘mitjançant l’altaveu del FC Barcelona’.

Pels responsables de l’equip nordcatalà ‘la catalanitat i la cultura de l’esforç a través de l’esport són dos dels grans pilars, on la USAP i el FCB s´hi recolzen i sustenten’. ‘El Sr. Rosell i el seu equip ens han fet una sèrie de propostes de les quals sabem que en sortirà guanyant l´esport i la continua expansió de la catalanitat de manera molt ambiciosa’, han reblat.