Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

La UOC i l’ACN signen un conveni per potenciar els estudis de comunicació multimèdia

La rectora de la UOC, Imma Tubella, i el director de l’ACN, Saül Gordillo, han signat un conveni de cooperació educativa que permetrà als estudiants de Comunicació conèixer de prop el periodisme multimèdia de l’agència. Amb aquest acord, l’ACN col·labora en la millora formativa dels estudiants de la UOC i s’ofereix com a entorn professional per posar en pràctica -de manera presencial, semipresencial o virtual- els coneixements teòrics apresos en els estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació d’aquesta universitat. Per la seva banda, la UOC proporcionarà a l’ACN la possibilitat de col·laborar en projectes de la universitat, entre altres contrapartides.

Redacció
Redacció 30/07/2008

A part de convertir-se en un entorn professional on posar en pràctica els coneixements teòrics apresos, l’Agència Catalana de Notícies (ACN) també oferirà als estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) participar en projectes de recerca en tecnologies de la informació i la comunicació com ara ‘Mecanismes de control de qualitat del periodisme multimèdia’ o ‘Noves plataformes per a la distribució de continguts periodístics’, que els permetrà a la vegada conèixer de primera mà el model de l’agència.

Per la seva banda, la UOC proporcionarà a l’ACN la possibilitat d’accedir al coneixement i a la recerca de la universitat, participar en els seus programes d’emprenedors així com col·laborar en els seus projectes de formació, difusió i investigació.

Relacionats