Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La UOC crea l’Institut Internacional de Postgrau amb més de 225 programes

La Universitat Oberta de Catalunya ha creat l’Institut Internacional de Postgrau (IIP), amb la finalitat d’esdevenir centre de referència d’ensenyament continu no presencial de qualitat, mitjançant un ventall de programes de postgrau oberts i formació a mida per a empreses. La seva oferta serà multilingüe i amb una clara vocació internacional, tant per la incorporació d’estudiants i professors d’arreu del món com per les aliances acadèmiques amb diferents universitats.

Redacció
Redacció 27/09/2007

L’Institut Internacional de Postgrau (IIP) neix amb la vocació de fomentar la formació contínua dels ciutadans com a resposta a la missió social de la Universitat, mitjançant una oferta àmplia de programes de postgrau i màsters, oberts i a mida per a empreses, de qualitat i rigor universitari. Oferirà programes en nous àmbits que fins ara no s’havien desenvolupat en aquesta universitat, com el de salut i negoci, amb especial dedicació al negoci electrònic i la innovació i emprenedoria. Així mateix, ampliarà l’oferta en temes relacionats amb la cooperació i la gestió de la ciutat.

La posada en marxa d’aquest institut permetrà, a més d’un creixement qualitatiu i per àmbits, ampliar l’oferta de programes oficials. Així, la UOC, que aquest curs imparteix tres màsters oficials adaptats a l’espai europeu d’ensenyament superior, n’impartirà sis més a partir del 2008. Les noves propostes estan relacionades amb la literatura digital, el màrqueting, la prevenció de riscos laborals, la gestió cultural, les institucions i l’anàlisi política i la formació de professorat de secundària.