Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La UFEC presenta el Web Internacional de l’Esport Català

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha presentat aquest dilluns al Museu Melcior Colet de Barcelona el Web Internacional de l’Esport Català, que es composa del calendari i resultats dels clubs catalans que juguen competicions internacionals i dels esportistes classificats per a les Olimpíades de Pekin. També inclou un arxiu històric dels atletes nacionals als Jocs Olímpics i Paralímpics així com els catalans que ostenten càrrecs internacionals. A més a més, es poden consultar els resultats de les seleccions reconegudes oficialment.

Redacció
Redacció 22/04/2008

El director del Consell Català de l’Esport, Carles Macian, i el president de la UFEC, David Moner, han presidit l’acte.

Amb el nou web la Unió de Federacions Esportives de Catalunya pretén que federacions, clubs i mitjans de comunicació estiguin al dia de tot el que succeeix a l’esport català.

David Moner ha explicat que el repte, després de la presentació de la pàgina web, és l’actualització de totes les dades. El dirigent de la UFEC ha destacat també la importància dels catalans que ocupen càrrecs esportius internacionals afirmant que històricament han estat ‘abandonats’ i que ‘se’ls necessita si es vol que Catalunya tingui un reconeixement oficial’.