Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

La Terra

La revista La Terra és la publicació d’informació de la Unió de Pagesos, editada per primer cop l’any 1975. És una revista mensual especialitzada en el vessant socioprofessional de l’activitat […]

Redacció 05/01/2008

La revista La Terra és la publicació d’informació de la Unió de Pagesos, editada per primer cop l’any 1975. És una revista mensual especialitzada en el vessant socioprofessional de l’activitat agrícola i ramadera i del medi rural, amb especial atenció per les decisions de política agrària que l’afecten. La Terra va dirigida sobretot als agricultors i ramaders de l’empresa familiar agrària que treballen les seves explotacions. Actualment s’editen 14.000 exemplars i es distribueix a tot Catalunya.

La revista ha estat guardonada l’any 1993 amb el Premi Nacional de Periodisme; l’any 1994 amb el Premi Estalvi d’Energia, del departament d’Indústria i l’any 1997 va rebre la Medalla de la Germania de Sant Galderic i Premi APPEC 2006.

La Terra és la cinquena revista mensual de pagament més llegida a Catalunya, segons fonts del Baròmetre de la comunicació i la cultura, és la revista de referència del sector agrari a Catalunya i amb més de 28 anys.

Característiques tècniques

Director: Albert Garcia
Editor: La Terra edició i comunicació, SL
Difusió: 14.000
Format: 275 x 378 mm.
Impressió: Rotativa a color

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat