Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

La subcomissió que concretarà les inversions de l’Estat a Catalunya es constitueix avui

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran aquests dimarts la constitució de la Subcomissió d’Infraestructures i Equipaments. Aquesta subcomissió s’encarregarà d’elaborar una proposta sobre el Pla Catalunya d’Infraestructures 2007-2013, que concretarà els projectes que l’estat finançarà durant un període de set anys d’acord amb la disposició addicional tercera de l’Estatut.

Redacció 08/01/2008

Per part de la Generalitat, també hi participarà el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal; el secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Palejà; el secretari d’Indústria i Empresa del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Antoni Soy; el secretari general d’Economia i Finances, Martí Carnicer; el secretari d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella, i el sotsdirector de Relacions Intergovernamentals, Antonio Revilla.

I per part de l’estat hi assistiran representants dels ministeris d’Economia i Finances, Foment, Medi Ambient, Indústria, Agricultura, Educació i Administracions Públiques.

La subcomissió es crea en el marc de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, una de les tres encarregades del desplegament de l’Estatut. Aquesta comissió té prevista una reunió per dimecres 10 de gener.