Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

La sort de Fabra

La sort és atzarosa per definició, i no entén de classes i condicions a l’hora de premiar algú. Així aquesta darrera rifa de reis ha fet milionaris a molta gent […]

Redacció
Redacció 09/01/2008

La sort és atzarosa per definició, i no entén de classes i condicions a l’hora de premiar algú. Així aquesta darrera rifa de reis ha fet milionaris a molta gent que necessitava els calers, però també ha enriquit més aquells qui els diners ja els surten per les orelles.

Un dels afortunats de la grossa caiguda a Castelló de la Plana és el mateix Carlos Fabra, president de la Diputació castellonenca per part del PP, a qui li han caigut dos milions d’euros. Ho heu llegit bé, dos milions d’euros. Fabra va comprar una sèrie sencera del número ja que, segons sembla, és un gran aficionat a la loteria: una manera força intel·ligent de canalitzar els diners que et sobren.

De la sort del president de la Diputació n’afegirem algun detall curiós, com el fet que el popular -imputat d’un possible delicte fiscal- va regalar dos dècims als seus xofers, de manera que ara també són milionaris. La cirereta al pastís és que, en el moment de cantar la grossa, Fabra jugava al golf al club que precisament presideix.