Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1708
La República

La societat valenciana es mobilitza en contra el tancament de TV3

La indignació pel tancament del reemissor de TV3 de la Carrasqueta és gran. Tant a les comarques castellonennques com al conjunt del País Valencià. Per aquest motiu i amb la por que darrere del tancament de la Carrasqueta, el següent serà el repetidor del Bartolo, que dóna cobertura a les comarques del Nord, la societat valenciana s’stà mobilitzant. Acció Cultural convoca una concentració per al dissabte 22 i les JERPV per divendres 14.

Redacció 13/12/2007

Recollint aquest malestar i aquesta voluntat d’exigir activament el manteniment de la recepció de TV3 i les altres emissores de la Corporació Catalana, des d’Acció Cultural del País Valencià s’ha convocat una concentració de protesta, sota el lema “Exigim continuar veient TV3”, que tindrà lloc dissabte 22 de desembre, a les 19 hores, al carrer Major, davant de la Casa dels Caragols, seu de la delegació a Castelló del Consell de la Generalitat Valenciana.

Les JERPV també han convocat un seguit de concentracions de rebuig al tancament, a la política censora del Partit Popular i pel manteniment d’un espai comunicatiu d’àmbit nacional arreu dels Països Catalans. Les convocatòries seran totes el proper divendres 14 a les 20:00 hores als següents llocs:

ONTINYENT: Plaça de l’Ajuntament
VALÈNCIA: Plaça de la Mare de Déu
SUECA: Plaça de l’Ajuntament

Des del Jovent independentista valencià fan una crida a la societat valenciana i la resta de col.lectius a adherir-se a les convocatòries.