Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La sequera, al Financial Times

Fins i tot en parlen al Finantial Times! I és que no és per menys. La sequera catalana no només ens està preocupant a nosaltres sinó que ja des de […]

Redacció
Redacció 15/04/2008

Fins i tot en parlen al Finantial Times! I és que no és per menys. La sequera catalana no només ens està preocupant a nosaltres sinó que ja des de fora observen la greu emergència amb espant.

De fet fa uns dies que la prestigiosa revista Finantial Times va dedicar unes ratlles a la nostra sequera. A més ho feia dins l’apartat especial de la revista titulat el Canvi climàtic.

El text és breu i ve a dir el següent: la segona gran ciutat de l’Estat espanyol, Barcelona, ha declarat estar en una important emergència d’aigua com a conseqüència d’una de les pitjors sequeres que es recorden. Tot just el pròxim més, Barcelona decidirà importar aigua d’una forma sense precedents. Importarà aigua en vaixell des de Marsella, al sud de França; també de Tarragona, citant el port català industrial i des de plantes dessaladores.

Per si encara hi havia algú que no s’ho acaba de creure, aquí té un altre motiu per començar a conscienciar-se per estalviar aigua. Si no plou com Déu mana, ens espera un estiu molt dur.