Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La sentència del cas Palau condemna Millet a 9 anys i 8 mesos de presó

Redacció | Ja hi ha sentència del Cas Palau gairebé nou anys després que es destapés l'escàndol. Fèlix Millet ha estat condemnat a nou anys i 8 mesos de presó. D'altra banda, la sentència considera que CDC va rebre comissions a canvi de l'adjudicació de l'obra pública i haurà de retornar 6,6 milions d'euros.

Redacció
Redacció 15/01/2018
La secció desena de l'Audiència de Barcelona ha fet pública aquest dilluns la sentència de l'espoli de la institució cultural. Fèlix Millet ha rebut nou anys i sis mesos de presó, mentre que Jordi Montull ha estat condemnat a set anys i mig. Són les penes imposades als dos exmàxims responsables del Palau de la Música en la sentència del 'cas Palau'.
 
Tanmateix, l'exdirectora financera Gemma Montull ha estat condemnada a 4 anys i mig de presó, per sobre del que demanava la Fiscalia, mentre que l'exdirectora general Rosa Garicano i els dos dirigents de Ferrovial que estaven acusats, Pedro Buenaventura i Juan Elizaga, han quedat absolts.
 
D'altra banda, el tribunal ha condemnat a 4 anys i 5 mesos al tresorer de CDC Daniel Osàcar. La sentència considera provat que CDC va rebre comissions a canvi de l'adjudicació de l'obra publica i haurà de retornar 6,6 milions d'euros.