Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Carmen Chacón a la selección!

|

- Publicitat -

Mentre el militars espanyols es vestien per passar un altre dia al Txad, de cop i volta, tots van girar al cap cap a la caserna principal. Els redobles de les caixes i les trompetes fent quintes anunciaven que quelcom estava a punt de succeir! Els tenien preparada una sorpresa!

Cridats tots en fila índia, van rebre una visita: la incansable Carme Chacón que va viatjar fins al país africà per tal de saludar a les tropes espanyoles. Com una campiona, ben d’hora, a les 6:55 hores del matí del passat dimarts, Chacón baixava de l’avió acompanyada pel cap de l’Estat Major de la Defensa, general Julio Rodríguez.

Publicitat

La ministra del PSC-PSOE va participar en l’acte d’hissar les banderes al campament i, dirigint unes paraules als militars, va destacar que el seu treball ‘és clau per a l’èxit d’aquesta missió humanitària en la qual Espanya participa activament’.

Un cop fet els actes oficials, la Chacón va voler apropar-se als militars. Els hi portava un regal. Què podia portar una catalana del PSC de viatge al Txad? Si ets un militar fastiguejat de missions de pau suposem que tindrien ganes de beure un bon vi, tastar uns bons embotits, poder evadir-se amb una televisió de plasma, una taula de ping-pong… o fins i tot tovalloles netes! Ves a saber!

Però res de tot això! La Chacón els va portar samarretes de la selecció espanyola de futbol! Una d’elles, de petita talla, signada pel porter del Reial Madrid, Iker Casillas era per al fill d’un militar, el tinent Ríos, que va néixer a Espanya mentre desenvolupa la seva alta missió de salvació mundial al Txad. La ministra es va fer, tota contenta, fotos amb els militars i les seves samarretes.

Carme Chacón, mola mogollón! Carme Chacón, a la selección!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut