Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La secció de castells del festadirecte.cat estrena espai propi

A partir d'avui la secció castellera del festadirecte.cat tindrà el seu propi espai, amb l'ampliació de continguts i noves seccions i la intenció de millorar i concentrar tota la informació castellera en un sol lloc. El projecte va nèixer ara fa tres anys a directe!cat, que va fer una aposta clara pels continguts castellers incorporant cròniques de les actuacions o altres seccions com entrevistes i reportatges. Aquest fet va donar pas al naixement de festadirecte.cat, on les torres humanes han tingut un pes important al portal cultural del directe!cat.

Redacció
Redacció 28/04/2015

Una de les novetats destacades que s'incorpora a la secció de castells és el Baròmetre Casteller, un rànquing alternatiu sense puntuacions que explica l'estat de forma de les colles. A banda de tota l'actualitat, opinió, entrevistes o reportatges, també es pot consultar totes les fotografies que es pengen a Instagram amb l'etiqueta #IgersCastellers, que en un futur organitzarà diverses promocions relacionades amb la fotografia castellera en aquesta popular xarxa social.
També s'ha creat una nou perfil a Facebook on els usuaris poden seguir les publicacions en aquella xarxa fent “m'agrada” en aquest enllaç i continua amb el mateix perfil a Twitter @castellers_.

La pàgina s'ha creat a partir d'un nou disseny responsive, per la qual es podrà navegar fàcilment des d'un smartphone o una tablet obrint les seccions des de la quadrícula de la part esquerra superior de la web.