Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La sang catalana

Els productes relacionats amb Catalunya i els catalans tenen, ja d’entrada, més de 10 milions de clients potencials. Tant és així i tan bo és el mercat català que acaba […]

Redacció
Redacció 28/06/2007
Els productes relacionats amb Catalunya i els catalans tenen, ja d’entrada, més de 10 milions de clients potencials. Tant és així i tan bo és el mercat català que acaba de sortir una segona beguda energètica catalana, en aquest cas Catalan’s Blood (Sang catalana), que neix per fer-li la competència al Desperta Ferro, la primera beguda d’aquestes característiques i de la que vam parlar fa unes setmanes.

imatge

El Catalan’s Blood conté les substàncies estimulants d’aquesta mena de productes, que ajuden a millorar el rendiment i a eliminar el cansament i la fatiga, i es una iniciativa que neix a la Catalunya Nord però té ànims d’estendre’s per tots els Països Catalans. La iniciativa és recent, i el web fins ara només és en francès o amb un català ortogràficament pobre, però confiem que aviat la trobem, en català, a la majoria d’establiments del país.