Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

La rotonda de Bellpuig

Sovint ens queixem de la incompetència de certs polítics catalans o espanyols, però a nivell local també hi ha incompetents -en càrrecs tècnics o polítics- que sovint la fan encara […]

Redacció 08/02/2008

Sovint ens queixem de la incompetència de certs polítics catalans o espanyols, però a nivell local també hi ha incompetents -en càrrecs tècnics o polítics- que sovint la fan encara més grossa. Sense anar més lluny, a Bellpuig (Urgell), fa un any que riuen de la nova rotonda.

Parlem de la rotonda de la travessia de la N-II al municipi, “dissenyada” amb una paret de maons que ja ha estat destrossada per quarta vegada en 18 mesos. Segons l’alcalde, Ramon Jounou, la mala il·luminació a la zona fa que els vehicles l’envesteixin. La darrera vegada ha estat fa una setmana, quan un furgó la va envestir pel lateral. Jounou ha explicat que l’ajuntament té previst treure la paret de la rotonda i que quedi només enjardinada, per no haver de tornar-la a refer. Té nassos que això ho decideixin ara, després de refer-la tres cops. El problema a la rotonda sembla que és de competències: per l’alcalde de Bellpuig, la rotonda és responsabilitat de la Generalitat, de manera que el consistori només pot anar-ne fent el manteniment.

En qualsevol cas, si aneu a Bellpuig… compte amb la rotonda!

imatge