Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

La rabieta unionista fa el ridícul

La Junta Electoral Central, que no deixa de fer favors als unionistes, va imposar per aquest diumenge una programació compensatòria a la CCMA pels partits del no com a conseqüència de la retransmissió de la Via Lliure. La mesura, pròpia d’un “estat d’excepció informativa” segons el Col·legi de Periodistes, ha acabat, com tantes d’altres ofensives, deixant en evidència la falta de lectura de la realitat de l’unionisme quan no ha aconseguit ni un 2% de share

Redacció
Redacció 21/09/2015

La hipocresia de Ciudadanos
 
Un dels més entusiasmats amb la imposició de la JEC va ser Ciudadanos, malgrat la seva obsessió malaltissa contra TV3 i els mitjans públics catalans. I és que contra l’independentisme no hi ha principis que valguin. Durant l’acte que va poder veure’s per TV3, Albert Castillón, presentador de l’acte de C’s, va recrear-se en la rebequeria deixant entreveure que TV3 ignora el partit i provocant el xiulets dels simpatitzants contra la televisió pública.
 
El cop de mà constant de la JEC a l’unionisme
 
La Junta Electoral Central, un òrgan escollit majoritàriament pel PP i el PSOE, va obligar fa uns dies a la Corporació Catalana de Mitjans a compensar als partits unionistes per la retransmissió de la Via Lliure, un esdeveniment d’interès informatiu mundial, de caràcter independentista, sí, però convocada per cap partit.
 
Els mitjans públics catalans, dignes d’exemple
 
La CCMA va manifestar immediatament el seu desacord amb la mesura, però tot i així la va acceptar i dur a terme. Tot i ser contrastadament els mitjans amb més pluralitat, i per tant estar subjectes a una imposició injusta, els mitjans públics catalans van assumir la decisió de la JEC i ahir a la tarda van emetre els actes electorals escollits a la carta pels partits del no.
 
A ningú li importa la rebequeria unionista
 

Amb tot, després de tant soroll, els unionistes no van aconseguir ni un 2% de share. Segons informa l'Ara, l’acte del PSC va aconseguir-ne un 1,5%, el del PP un 0,9%, Catalunya Sí que es Pot un 1,6% i Ciudadanos un 1,8. Unes xifres totalment irrisòries al costat de les 448.000 persones que van seguir la Via Lliure amb un 23,5% de share en un dia de màxima mobilització.
 

Relacionats