Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

La pròxima Conferència Nacional d’ERC servirà per definir una estratègia per fer un referèndum l’any 2014

El vicepresident del Govern i president d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha explicat aquest divendres al vespre en una visita a la Festa Major de Granollers que durant la pròxima Conferència Nacional del partit, prevista per al pròxim 20 d’octubre, començaran a treballar per definir una estratègia, perquè el 2014 sigui possible fer un referèndum a Catalunya. Carod-Rovira ha apuntat que a partir d’aquesta conferència ERC tindrà dues legislatures per sumar esforços i assolir una majoria social i electoral que faci possible ‘decidir el futur de Catalunya amb llibertat’.

Redacció
Redacció 01/09/2007

El president d’ERC, Josep Lluís Carod Rovira ha explicat durant la seva visita a la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers que els esdeveniments que han passat aquest estiu a Catalunya on els serveis públics han funcionat malament, han accelerat el desig de la gent de poder decidir amb llibertat el seu futur. Carod Rovira ha explicat que el tema que centrarà la pròxima conferencia nacional del partit, prevista pel pròxim 20 d’octubre consistirà en marcar una estrategia per ‘assolir una majoria social i electoral’ que faci possible portar a terme un referèndum a Catalunya.

El Vicepresident del Govern ha fet aquestes declaracions durant la visita institucional a la festa major de Granollers on ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament, acompanyat per l’alcalde de la ciutat Josep Mayoral i diversos regidors. Josep LLuís Carod Rovira, en aquest cas com a Vicepresident, s’ha compromès en nom del Govern a estudiar la manera d’ajudar les ciutats catalanes que són capdavanteres en representació d’algun esport, com és el cas de l’handbol a Granollers, el bàsquet a Manresa o l’hockei a Reus.