Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

La productora catalana Mediapro ja prepara el proper film de Woody Allen

El darrer film del director de cinema Woody Allen el lligarà novament amb la productora catalana Mediapro. Jaume Roures, director de Mediapro, continua d’aquesta manera obrint-se camí en la indústria del cinema després de produir Vicky Cristina Barcelona, el film barceloní d’Allen que en la seva cursa comercial continua acaparant premis arreu del planeta. Josh Brolin i Anthony Hopkins encarnaren els protagonistes de la nova ficció de Woody Allen que començarà a rodar-se aquest estiu a Londres. Serà una ‘comèdia dramàtica’ que gira entorn a les intrigues amoroses, els anhels sexuals i les ambicions d’un grup de ciutadans de la capital anglesa. Serà la primera col·laboració de l’actor d”El silenci dels anyells’ amb el director novaiorquès.

Redacció
Redacció 12/02/2009

Anthony Hopkins va guanyar un Òscar de millor actor per la seva interpretació d’Hannibal Lecter, el famós caníbal que turmentava la investigadora Jody Foster. Hopkins també ha obtingut nominacions per personatges tan diversos com els interpretats en ‘Amistat’, ‘Nixon’ i ‘El que queda del dia’.

Josh Brolin optarà en la cerimònia d’entrega dels Òscars d’enguany a una estatueta de millor actor de repartiment pel film ‘Mi nombre es Harvey Milk’. Brolin ja havia treballat amb Allen a ‘Melinda i Melinda’.