Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La principal revolució social i democràtica, “la independència”, no commou Ada Colau

Una trobada esperada, si la trobada fos amb altres moviments socials, per cert molt menys massius com el procés independentista tindríem clar que els hi faria cas, però es tracta d’una trobada amb els representants de la principal revolució social i democràtica feta en els darrers anys a Europa i al món, una revolució que vol canviar les coses, vol un nou país molt més just i democràtic i es veu que això fa por alguns que diuen ser “revolucionaris”, però solament de paraula i no de fets. Veurem i estarem atents a les reaccions, ja ens agradaria que la propera alcaldessa de la capital del futur país acceptés la bondat i la necessitat del procés independentista.

Redacció
Redacció 08/06/2015

L’ANC i Òmnium tenen darrere seu les principals mobilitzacions socials i democràtiques fetes mai a Europa, no són “quatre” revolucionaris, tenen darrere bona part d’un poble

No ens podem conformar amb bones paraules de la futura alcaldessa de Barcelona, no serveix que la cap de llista d’una candidatura que llueix i exhibeix que el poder és del poble liquida la reunió amb un ja veurem, això no ho faria als revolucionaris de Can Vies o als que diuen lluitar per no se sap quantes revolucions perdudes. És feina dels presidents de l’ANC i Òmnium ser agosarats, exigents i sobretot contundents, davant una previsible resposta sense cap compromís.

Una consulta preguntant als barcelonins si volen entrar o no a l’AMI és una pressa de pel que no es pot acceptar

No serveix que la futura alcaldessa de Barcelona digui que ha de consultar qualsevol decisió sobre el procés independentista, això no és democràcia revolucionaria, això es covardia davant el procés democràtic de la independència. No podem acceptar bones paraules, volem fets, cada dia els catalans i catalanes són desnonats del seu país.

ANC, Òmnium i AMI: I si omplim el proper dissabte la Plaça de Sant Jaume d’estelades?

Si de la reunió d’aquest matí no en surt un compromís clar d’Ada Colau i Barcelona en Comú sobre la independència caldria donar una resposta democràtica. Si Ada Colau no ha entès els tres anys de mobilitzacions, no seria normal recordar-li? I si omplim el proper dissabte, dia de la constitució dels nous ajuntaments, la Plaça de Sant Jaume d’estelades?