Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

La presidenta de l’AMI fa una crida a la CUP perquè aprovi els pressupostos i deixi de posar pals a les rodes

En una entrevista aquesta tarda a l’Oracle de Catalunya Ràdio, la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, ha fet una crida diplomàtica a la CUP, perquè faciliti l’aprovació dels comptes de la Generalitat, al mateix temps que ha advertit del fracàs que podria comportar l’abortament del procés a causa dels enfrontaments interns entre independentistes.

 

Redacció
Redacció 30/05/2016

Neus Lloveras ha mostrat una actitud de respecte per la CUP amb al qual hi manté bones relacions a l’AMI (on la formació anticapitalista hi té una vicepresidència), però els ha advertit dels riscos que suposa bloquejar els pressupostos, entre els quals, “que no es puguiin completar algunes de les estructures d’Estat”, que són cabdals per bastir la futura República Catalana.

Com a opinió personal, la també alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha demanat a la CUP “que deixi de posar pals a les rodes” a cada acció que desenvolupa el govern. Lloveras creu que existeix un risc important que el procés acabi fracassant per les divergències internes entre els partits independentistes, com s’està evidenciant ara amb el debat pressupostari. Tanmateix, ha volgut deixar també molt clar que en aquesta travessia no hi sobra ningú, ja que tenia entès que tots els partits són conscients de la importància de tirar ara endavant el somni col·lectiu de la independència.