Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La premsa espanyola continua la seva campanya de desprestigi contra els Mossos i Catalunya

La premsa unionista fa costat a i dóna suport a l'informe fals publicat aquest dijous pel diari El Periódico, en una campanya de desprestigi contra els Mossos i Catalunya.

Redacció
Redacció 02/09/2017
L'informe publicat a El Periódico que assegurava que la CIA havia alertat als Mossos d'un possible atemptat contra les Rambles de Barcelona i considerat “fals” tant pel conseller de l'Interior, Joaquim Forn, com pel major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, segueix portant cua a la premsa espanyola.
 
Malgrat que hi ha alguns punts que fan dubtar de la veracitat de l'informe, com per exemple, la manca de segell o firmes, el destinatari de l'informe o l'anglès macarrònic d'aquest, la caverna juga a una altra lliga informativa.
 
De moment, El País, La Razón, l'ABC, La Vanguardia i El Mundo, fan pinya i donen suport a El Periódico en aquesta campanya de desprestigi dels Mossos i de Catalunya.

El País: “Las dudas sin resolver de la investigación de Barcelona”.

El Mundo: “Moncloa reprocha a Puigdemont que ocultara la alerta de la CIA”.

ABC: “El grupo del imán de Ripoll planeaba “golpear” al turismo con bombas humanas desde 2003. Tras el atentado en la Casa de España en Casablanca, Marruecos informó de que sus inductores, que instruyeron a Es Satty, estudiaban “destruir” lugares concurridos”.

La Razón: “La CIA formó a los Mossos para valorar las alertas de atentado”.