Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La policia de Sabadell multa per dur el CAT a la matrícula, contravenint les ordenaces municipals

La policia local de Sabadell multa els conductors que duguin el CAT a la matrícula saltant-se un acord municipal del 2001 segons el qual no es multarien els CAT’s que la gent portés ni dins ni fora de les matricules. Així ho denuncia públicament l’activista independentista Àlex Fenoll, que ahir a la tarda va veure com un agent li posava una multa pel sol fet de dur el CAT. Després de queixar-se públicament, al seu Facebook explicava ahir a la nit que ‘acaba de trucar-me una persona molt impotant a Sabadell dient-me que la denúncia per dur el CAT quedarà finalment sense efecte’.

Redacció
Redacció 24/02/2011

Fenoll, que diumenge era el candidat alternatiu a Uriel Bertran a la secretaria general de Solidaritat Catalana, va denunciar a través de Twitter que un agent sabadellenc l’estava multant per dur el CAT. Després de discutir-s’hi, va afirmar: ‘Gràcies agent 1223 per recordar-me per què lluito! No amb treure el CAT mai!’.

Segons Fenoll, ‘l’any 2001 el consistori va aprobar no multar els CAT ni dins ni fora de les matricules. L’agent 1223 ha actuat clarament pel seu compte’, motiu pel qual la multa acabarà no tenint efecte. ‘Ha sigut un toc d’atenció. A Sabadell no es multen els CAT a les matricules!’, afirma. I conclou: ‘Estem a res d’unes eleccions, en Bustos està que trona i suposo que no volen problemes.’