Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

La Plataforma pel Dret de Decidir presenta la seva recollida de signatures el 9-M

Com vam informar-vos fa uns dies, la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) prepara una multitudinària recollida de signatures a favor de les consultes populars vinculants de cara al proper 9-M, dia de les eleccions espanyoles. L’acció pretén que els catalans que vagin a votar es pronunciïn també a favor del Dret de decidir, a través d’una reforma legislativa que ha de permetre a la Generalitat tirar endavant referèndums al Principat. Aquests dies s’ha presentat els detalls de la recollida de signatures, que esperen fer a més de 100 taules, i també han presentat la nova web de la Plataforma, que ha patit una ambiciosa reforma i permet localitzar els ‘Pobles decidits’ a Google Maps.

Redacció 01/02/2008

L’acció de recollida de signatures prevista per al proper 9 de març, dia d’eleccions generals a l’estat espanyol i d’eleccions municipals i cantonals a l’estat francès, s’emmarca en la campanya “ Decideixo decidir ” que promou la Plataforma pel Dret de Decidir juntament amb Sobirania i Progrés, a fi d’instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin a l’estat respectiu la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.

Nou lloc web

La presentació de la campanya de recollida de signatures coincideix amb la inauguració del nou lloc web de la Plataforma pel Dret de Decidir, que a través d’una notable remodelació han reestructurat i redissenyat el seu espai a la xarxa amb la voluntat d’esdevenir el referent social i cívic que aglutini tots aquells que lluiten per aconseguir que els catalans, ben aviat, tinguin el dret de decidir.