Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La Plataforma “No més Antenes” es manifesta pels carrers de Tarragona

Un centenar de veïns del barri Verge del Carme de Tarragona i d’altres zones de la ciutat es van concentrar ahir dilluns al carrer Mallorca per reclamar que s’enderroquin les antenes il·legals de telefonia mòbil que hi ha instal·lades a la ciutat i que es faci un mapa electromagnètic de Tarragona per regular la proliferació d’aquestes instal·lacions.

Redacció 31/07/2007

Des del directe!cat us vam explicar fa unes setmanes que la Generalitat de Catalunya activà un web per informar de les emissions de les antenes de telefonia mòbil. Doncs ara, un centenar de veïns del barri Verge del Carme de Tarragona i d’altres zones de la ciutat es van concentrar ahir dilluns al carrer Mallorca per reclamar que s’enderroquin les antenes il·legals de telefonia mòbil que hi ha instal·lades a la ciutat i que es faci un mapa electromagnètic de Tarragona per regular la proliferació d’aquestes instal·lacions. La concentració va ser convocada per la plataforma “No més antenes” que lidera l’organització ecologista Mediterrània i que compta amb el suport de la Federació de Veïns Segle XXI i l’Agrupació d’Entitats del Camp de Tarragona.

En la concentració es va demanar a l’Ajuntament celeritat en la posada en marxa de l’estudi sobre antenes que es va anunciar diojus en un decret signat per l’alcalde. En la concentració, s’ha donat compte als veïns del contingut del decret i s’ha anunciat que s’estarà pendent de l’evolució dels compromisos adoptats per l’equip de govern.