Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La Plataforma en Defensa de l’Ebre tornarà a mobilitzar-se

|

- Publicitat -

En quant a la mobilització del dia 23 ha explicat que és una reivindicació amb una clara vessant pedagògica perquè la gent pugui conèixer les característiques de la infraestructura dels canals i puguin veure ‘per si mateixos’ que aquest disseny no té res a veure amb un regadiu de suport.

Manolo Tomàs ha afirmat també que amb vista al proper 2009 es tornarà a la vella cultura hidrològica i per en aquest sentit venen temps difícils per al territori ebrenc.

Publicitat

Pel que fa l’assemblea d’aquest dissabte Tomàs ha mostrat la seva satisfacció ja que era una trobada atípica. Segons el portaveu, s’ha aconseguit reunir d’una banda als afectats de les expropiacions, als màxims interessats en la política de regadius i en tercer lloc al màxims defensors de la nova cultura de l’aigua.

Tomàs ha conclòs explicant que la resposta de les prop de 200 persones que hi han assistit és bona però que en el cas que hi hagi noves mobilitzacions durant a terme una major publicat per involucrar al màxim de persones possibles.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut