Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La Plataforma en Defensa de l’Ebre tornarà a mobilitzar-se

La Plataforma en defensa de l’Ebre ha anunciat aquest dissabte a la nit una nova mobilització per al proper 23 de novembre. Així ho ha anunciat durant una assemblea informativa el seu portaveu, Manolo Tomàs.

Durant aquesta, Tomàs s’ha preguntat per què en un moments de crisi econòmica com l’actual, en què ‘els pressupostos estan tan ajustats’, el Govern pretén gastar ‘una gran quantitat’ de diners amb dos canals de regadiu. Segons Tomàs, la resposta a aquestes accions recau en una ‘política de transvasament’ a la qual, ja ha afirmat, la plataforma s’hi oposarà amb ‘fermesa’.

Redacció
Redacció 10/11/2008

En quant a la mobilització del dia 23 ha explicat que és una reivindicació amb una clara vessant pedagògica perquè la gent pugui conèixer les característiques de la infraestructura dels canals i puguin veure ‘per si mateixos’ que aquest disseny no té res a veure amb un regadiu de suport.

Manolo Tomàs ha afirmat també que amb vista al proper 2009 es tornarà a la vella cultura hidrològica i per en aquest sentit venen temps difícils per al territori ebrenc.

Pel que fa l’assemblea d’aquest dissabte Tomàs ha mostrat la seva satisfacció ja que era una trobada atípica. Segons el portaveu, s’ha aconseguit reunir d’una banda als afectats de les expropiacions, als màxims interessats en la política de regadius i en tercer lloc al màxims defensors de la nova cultura de l’aigua.

Tomàs ha conclòs explicant que la resposta de les prop de 200 persones que hi han assistit és bona però que en el cas que hi hagi noves mobilitzacions durant a terme una major publicat per involucrar al màxim de persones possibles.