Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

La piulada de #twitterencatala esdevé multitudinària i tendència estatal en pocs minuts

Durant tot el dissabte, un degoteig massiu de piulades amb el hastag #Twitterencatala van anar seguint la crida feta per un grup d’internautes per reclamar a Twitter que compleixi la paraula que el seu conseller delegat va donar en la darrera edició del Mobile World Congress a Barcelona responent al periodista Albert Cuesta: que la traducció de la xarxa social en la vuitena llengua del món amb més presència a Internet. El Futbol Club Barcelona hi va donar un impuls definitiu en sumar-s’hi i piular des del compte oficial del Club a les 20:00 hores (coincidint amb el partit al Camp Nou amb l’Osasuna) que s’hi adheria. En acabar el partit ho faria el capità Carles Puyol. #Twitterencatala va ser líder per tercer dia a Catalunya i trending topic a l’Estat espanyol en pocs minuts.

Redacció
Redacció 18/09/2011

Molts dels usuaris també van decidir enviar missatges curts a l’adreça de Dick Costolo (@dickc), conseller delegat de la companyia, que el mes de febrer, en el marc del Mobile World Congress, es va mostrar sensible a la campanya d’un analista a favor del Twitter en català.

El director de El Mundo, Pedro J. Ramírez, va afirmar que s’adheria a la campanya però donant el tomb a la reivindicació amb un hastag propi #twitterencatalayespañolenloscolegios