Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

La PDD nega estar d’acord amb Mas

La Plataforma Pel Dret de Decidir (PDD) ha emès un comunicat de premsa on desmenteix la notícia publicada per diferents mitjans de comunicació el passat divendres on s’afirmava que la Plataforma coincidia amb Artur Mas en el sentit que calia que dos terços de l’electorat votés per la independència en un referèndum d’autodeterminació per a que fos vàlid.

Redacció
Redacció 28/12/2007

Alguns mitjans de comunicació van afirmar que la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) coincidia amb Artur Mas. La coincidència es basava en que Mas va explicar que es necessitaria una majoria de dues terceres parts del total perquè un referèncum d’autodeterminació fos vàlid.

Així doncs, contradint aquestes informacions, des de la Plataforma pel Dret de Decidir es consideraria ‘legítim i democràtic’ un resultat d’un 51% en un possible referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya. La Plataforma ha reaccionat així contradint a aquells que asseguraven un vincle amb les declaracions del líder de CiU, Artur Mas, que dimarts passat va dir que el referèndum hauria de ser aprovat amb un 66% dels electors.