Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La nova realitat nacional es comença a construir des de la televisió

La televisió municipalista ha encetat un nou projecte que té com a punt de referència en el fons la realitat dels Països Catalans, que s’assumeix amb normalitat. Segons informa La Xarxa, tant aquesta emissora com Canal Terres Ebre, i Nord, coprodueixen ja un programa que s’emetrà en prime time per a una zona que comprendrà comarques tant de Catalunya com del País Valencià i l’Aragó.
 

 

Redacció
Redacció 25/04/2016

Un nou concepte de mitjà de proximitat

Els prop de 300.000 habitants que comprenen les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre, Terra Alta, Ports, Matarranya, Alt i Baix Maestrat, ja tenen una oferta informativa de proximitat que abarca l’àmbit territorial del Sénia sense complexos. Es tracta d’Al dia territori Sénia’, un informatiu de 30 minuts que pretén aproximar amb informació de qualitat i de proximitat, la realitat del dia a dia d’aquest territori als seus ciutadans, independentment de si es troben en una mateixa comunitat autònoma o no.

La idea s’inspira en l’experiència d’Al dia Comarques de Girona', que s’elabora a partir del treball conjunt de set redaccions televisives diferents de la mateixa demarcació de Girona. La idea, que funciona des de 2007, ha quallat entre els espectadors, i ara és un exemple de la capacitat de treball entre diverses redaccions informatives. En el cas dels territoris del Sénia, l’informatiu s’emet de dilluns a divendres en ple prime time, a les 21:30h, i el presentarà Juan Antonio Querol, de la televisió Nord.