Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La ‘ñ’ a TV3

Sí, sí… semblava que tan lluny no hi podíem arribar. Tot apunta que com molt bé deia en Joan Ferran, la crosta nacionalista de TV3 s’està arrancant i… caram amb […]

Redacció
Redacció 05/02/2009

Sí, sí… semblava que tan lluny no hi podíem arribar. Tot apunta que com molt bé deia en Joan Ferran, la crosta nacionalista de TV3 s’està arrancant i… caram amb quina rapidesa!

Ningú s’hagués imaginat ara fa uns quants anys que la lletra ‘ñ’, un símbol d’identitat inequívoca d’espanyolitat, presidiria els decorats d’un plató de TV3 per a un programa a la franja de màxima audiència. Doncs això, ja és un fet.

Us parlem del fons del programa, de discutible qualitat, ‘OIK mntens’ (una abreviació que no funciona amb tots els dialectes del català). Un programa que basa els seus 40 minuts de durada en parlar amb els adolescents sobre temes d’actualitat mesclat amb seccions de tota índole.

Els mateixos participants del programa són els encarregats de ‘graffitejar’ el decorat. D’aquesta manera, i sense que ningú revisés res (suposadament), el presentador, que sens dubte és el millor que té el programa, va estar parlant i dirigint-se als catalans durant tot l’espai amb un parell de ‘ñ’ al darrera. Aquí ho podeu veure. Lamentable!