Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La Mostra d’Entitats dels Països Catalans fa una crida al voluntariat

La Mostra d’Entitats dels Països Catalans, que se celebra per la Diada de Catalunya, vol ser un fort crit reivindicatiu dels nostres drets i llibertats com a Països Catalans. I per definir-ho i fer-ho ras i curt, apunten un seguit d’objectius i de criteris d’assistència i col·laboració de la Mostra. Alguns d’ells són exposar i recolzar experiències d’unió i autoorganització, democràcia participativa i d’altres experiències destinades a la solidaritat i la millora de la societat en general i la catalana en particular.

Redacció
Redacció 03/08/2007

La VI Mostra d’Entitats ja és a tocar i ens duu diverses novetats, gent nova i com sempre molta il·lusió. Aquest any hi haurà tres carpes que es destinaran a conferències, presentacions de llibres i projectes històrics i culturals, i com a novetat s’afegirà una de nova, de 100 m2, on s’hi podran trobar llibres, còmics i música en català.

Els tallers, que s’estan acabant de detallar, seguiran la tònica de sempre amb ofertes sobre esports, llengua catalana, jocs infantils, etc., que de ben segur enriquiran el resultat final de la Mostra d’enguany.

Però una de les iniciatives més importants d’aquesta edició de la Mostra d’Entitats dels Països Catalans és el factor humà, peça bàsica per assolir els objectius. Cal que ens hi esmercem. Des de l’organització fan una crida a tots aquells que vulguin participar que visitin el següent web.

Què es pretén

La Mostra vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives. Es dirigeix la mostra a tots aquells que durant la Diada surten al carrer a cercar o retrobar referents per a la seva voluntat de treballar pel país o senzillament a aquells que compleixen amb la seva consciència de catalanitat o dediquen aquest dia com ho fan amb el de Sant Jordi, a cobrir la seva quota de compromís amb la nació catalana.

la Mostra vol ser un fort crit reivindicatiu dels nostres drets i llibertats com a Països Catalans.