Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

“La monja collonera” posa Duran contra les cordes

Sor Lucía Caram ha començat a guanyar presència mediàtica després de la seva elecció com a Catalana de l’Any fa tot just un mes. La monja dominica ha fet una crida al seny en el debat referendari que s’està produint a Unió i que ha desencadenat un terratrèmol intern que està fent tremolar la cúpula.

Redacció
Redacció 28/05/2015

“Hay algunos que “Duran” demasiado en los cargos y es bueno saber retirarse a tiempo para que haya unión y democracia real”; ha estat el tuit que ha publicat la monja dominica en referència a la necessitat que la pregunta del referèndum intern a UDC sigui la pregunta normal, la que defensen els mil militants signants del manifest. Aquest crida a preguntar directament sobre la independència, i Duran s’hi oposa per la temença què els militants independentistes ja hagin esdevingut majoria a UDC.

Sor Lucía Caram va participar la setmana passada en un acte de campanya del Xavier Trias,  en què també va assistir el president Mas. Llavors Caram, va assenyalar que no fa política “ni militància partidista”, perquè ella es dedica al “treball social”. “Si sóc aquí és perquè confio en el meu president”, va apuntar Caram que es va definir com a “mosca collonera”.