Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

La monarquia trontolla

Com podríem començar amb bon peu aquest text perquè els redactors del directe!cat no acabin processats i hagin d’anar a declarar a l’Audiència Nacional…? Caram, això de començar amb bon […]

Redacció
Redacció 30/05/2008

Com podríem començar amb bon peu aquest text perquè els redactors del directe!cat no acabin processats i hagin d’anar a declarar a l’Audiència Nacional…? Caram, això de començar amb bon peu no anava pas amb segones, eh! Vaja… diguéssim que ha estat un pas en fals… No, no…! És que a vegades ensopeguem amb les paraules… És a dir… que… va prou! Ens estem precipitant!

Bé… no sabem si és que el Rei Joan Carles I portava unes copetes de més o és que l’edat ja no perdona i comença a passar-li factura en la seva psicomotricitat. El fet és que el Rei va tenir un contratemps ahir al vespre en un sopar davant mil persones celebrat al Palau de Congressos de Barcelona amb motiu del cinquanta aniversari del Cercle d’Economia. El monarca acabava de pronunciar un discurs poc després d’haver rebut un premi. Al baixar les escales va ensopegar i tot entrepussant-se va rodolar per terra donant-se una reial i real patacada.

Estem convençuts que posareu play més de tres vegades!