Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Secretari General d’ESADE haurà de declarar pel cas Urdangarín

|

- Publicitat -

Marcel Planellas i Aran és el primer dels 28 testimonis citats a Barcelona, on es desplaçarà el jutge José Castro els dies 19 i 20 d’abril. Se’l cita com a testimoni per quatre factures cobrades entre el març del 2005 i l’agost del 2006 que li van generar un total de 90.000€ per donar assessorament empresarial. Planellas n’haurà de donar explicacions tot i que no se li imputa cap delicte. A més, haurà d’aclarir quina relació hi té amb el pagament de 122 mil euros que va fer ESADE a Nóos. Això ha incomodat ESADE, ja que el vicepresident de la fundació Nóos, Diego Torres, havia impartit classes a l’escola, on va enfortir els seus vincles amb Urdangarín, que hi va cursar un Màster. A més, Torres i Planellas van coincidir en el departament de Política i Empresa d’ESADE en el mateix moment que el professor va facturar els primers serveis a Nóos.

Planellas és el secretari general d’ESADE, i col·laborador habitual de la Fundació Princep de Girona (coautor del llibre blanc dels emprenedors), va ser diputat pel PSUC a la primera legislatura al Parlament de Catalunya i és autor d’un interessant bloc en espanyol.

Publicitat

A banda d’ESADE , altres empreses i institucions catalanes surten al sumari del cas i en funció de l’aportació dinerària han estat citades a declarar com a testimonis.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut