Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La Marató de TV3 permet presentar les propostes de malalties que centraran l’edició del 2008

La Fundació La Marató de TV3 ha posat en marxa per segona vegada la convocatòria per tal que tothom que ho vulgui pugui presentar les seves propostes de malalties entre les quals s’elegirà la que centrarà l’edició de l’any vinent d’aquest programa solidari que emet en l’època de Nadal TVC. L’objectiu de la convocatòria és incrementar la participació ciutadana, que esdevé sempre protagonista directe de La Marató de TV3. L’edició d’enguany tindrà lloc el 16 de desembre, serà presentada per Miquel Calçada Mikimoto i recaptarà fons per les malalties cardiovasculars.

Redacció
Redacció 16/10/2007

La convocatòria es va obrir oficialment el passat 11 d’octubre i finalitzarà el 31 d’octubre. En aquest termini, les associacions mèdiques, les associacions de malalts i les entitats de familiars de malalts podran presentar la seva proposta a través d’un formulari que trobaran a la pàgina web de La Fundació La Marató.

Aquestes propostes seran analitzades juntament amb altres rebudes i promogudes per la Comissió Assessora Científica de la Fundació La Marató de TV3, que les ordenarà per àrees d’interès prioritari i ‘elaborarà un informe per elevar al Patronat, qui decidirà, finalment, el tema que centrarà l’edició 2008 de La Marató de TV3.