Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

La llista independentista trastoca els plans de les esquerres federals

Barcelona (ACN).- La llista sobiranista tindrà rival d'esquerres, Catalunya Sí que es Pot, segons ha avançat 'Ara' i ha pogut confirmar l'ACN. La candidatura aglutinaria les forces d'ICV, EUiA, Podem i Procés Constituent, i en el pla nacional apostaria per un procés constituent que permetés decidir tant l'encaix de Catalunya amb Espanya, és a dir seguir en l’ambigüitat, enredar l troca, especialitat del partit de Joan Herrera. 

Redacció
Redacció 16/07/2015

Tot preparat per perpetrar un engany de confusió amb la falsa promesa d’un procés constituent

Es pretén endegar un procés amb voluntat de col·laboració amb la resta de pobles de l'Estat. Tot plegat culminaria amb una Constitució pròpia i una república catalana, compatible amb la independència, amb la via federal o amb la confederal.

Teresa Forcadas perduda en un gran engany

L'altre eix important de Catalunya Sí que es Pot és el social. En aquest sentit, el text de l'acord que serà el punt de partida de la llista conjunta preveu prioritats com ara un pla de rescat ciutadà, una auditoria del deute de la Generalitat, fer marxa enrere en les privatitzacions de serveis públics o la desmilitarització del país, entre d'altres aspectes.

Relacionats