Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La llista de Laporta

En els darrers dies l’actualitat política espera en candeletes l’anunci final del ja expresident del Barça, Joan Laporta, per fer el salt a la política. De fet, aquest mateix divendres […]

Redacció
Redacció 02/07/2010

En els darrers dies l’actualitat política espera en candeletes l’anunci final del ja expresident del Barça, Joan Laporta, per fer el salt a la política. De fet, aquest mateix divendres s’espera que Laporta trenqui el silenci a través de la seva pàgina web i que a primers de la setmana vinent es presenti formalment el seu projecte.

Hi ha moltes incògnites al voltant de la irrupció de Laporta que han d’anar-se desvelant properament, com la possible aliança amb Reagrupament, però també quines persones l’acompanyaran en aquesta nova aventura. Una de les persones que anirà a la llista laportista serà Isabel-Clara Simó, tot i que probablement no ho farà en primeríssima línia, l’escriptora ja hauria fet saber la seva decisió al seu cercle més íntim.

En definitiva, entre sentències, noves candidatures i manifestacions, el juliol no serà un mes de transició cap a la placidesa informativa estival.